Torsdagar = bakning

Posted by on Apr 19, 2016

Torsdagar här på Smultronet innebär bakning! Det serveras soppa på lunchen och då får barnen baka brödet som ska ätas till maten. Så i förra veckan passade vi på att ta lite bilder samtidigt som de små rullade sina bullar. Barnen tycker det är väldigt roligt och sen vid lunchen är det ju alltid extra spännande att äta just de bröden som man själv har bakat! Fast för oss fröknar är det där med att komma ihåg vilket bröd det var, inte lika lätt.. speciellt inte när det är 11 olika barn som har varit med och bakat! 🙂 Det är tur att barnen har bättre koll än oss på det.

Förskolan Smultronet Glömminge ÖlandFörskolan Smultronet Glömminge ÖlandFörskolan Smultronet Glömminge ÖlandFörskolan Smultronet Glömminge ÖlandFörskolan Smultronet Glömminge Öland