MARTIN

Jag heter Martin Hallberg Åkerberg, är uppväxt utanför Örebro och ölänning sedan några år. Jag utbildade mig 2003-2004 till naturguide på Tornedalens folkhögskola. Bland annat ingick att skapa spännande naturupplevelser för barn samt att organisera barngrupper. Att få dela stora och små äventyr i naturen med barn samt att förmedla kunskap om djur, fåglar och växter är det jag brinner för i mitt arbete. Utöver min anställning på Smultronet skapar jag konsthantverk, främst av fjädrar och andra fynd jag gör i naturen.

ANNELIE

Jag heter Annelie Bråvind, nyinflyttad till Öland och utbildad/legitimerad förskollärare. Jag har lång erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna inom kommunal, privat verksamhet och i eget företag.

Min passion är natur, odling och hälsa. Smultronets förskola i Glömminge är en fantastisk plats att jobba på där mycket av mina ambitioner kommer till sin rätt.