Påskfirande på Smultronet

Posted by on Mar 29, 2016

Under skärtorsdagen hann vi fira påsken ordentligt ihop med alla barnen och vuxna på Smultronet. Ulrica lagade en jättegod påsklunch som var som en stor buffé med påskinspirerad mat. Både vad gällde utseende och smak. Vid mellanmålet åt vi en påskkaka med apelsinsmak och tillbehör och sjöng påsksånger.

Under dagen pratade vi med barnen och frågade om de trodde att påskharen skulle komma. Efter mellanmålet så fick då barnen gå ut och leta efter varsitt påskägg. När de väl hade hittat dem så skulle de öppna dem med en gång, såklart 🙂 I påskäggen fanns torkad frukt och ett litet ”chokladägg” som vi fröknar hade gjort åt barnen.

Vi hoppas att barnen ser tillbaka på påsken med glädje och spänning!